Skincare | Ihonhoito

Miksi seerumia kannattaa käyttää?

Seerumi on ihonhoidon tehotuote, jolla saat tuloksia. Lue, miten seerumi vaikuttaa ihoosi ja nappaa vinkit sen oikeaoppiseen käyttöön

Lukuaika: 4 minuuttia

Why you should use a serum
Why you should use a serum

Seerumi on ihonhoidon tehotuote, jolla saat tuloksia. Lue, miten seerumi vaikuttaa ihoosi ja nappaa vinkit sen oikeaoppiseen käyttöön.

Seerumi eli tehotiiviste on nimensä mukaisesti kasvojen ja kaulan ihon tehohoitotuote, jolla voit kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää, silottaa tai tasapainottaa ihoa. Suurin osa seerumeista on nestemäisiä. LUMENElla on myös yksi kiinteä, pullon sijasta rasiaan pakattu tiivistetty seerumi.

Parhaat tulokset saat, kun käytät seerumia aamuin illoin kasvovoiteen kanssa. Pelkän seerumin käyttö ei ole ihanteellinen ratkaisu, sillä seerumit ovat koostumukseltaan kevyitä eivätkä yksin riitä suojaamaan ihoa riittävästi. Voide viimeistelee ja lukitsee seerumin tehon.

Valitse sopiva seerumi ikäsi, ihotyyppisi ja ihosi tarpeen mukaan. Seerumia voi käyttää päivittäin mutta myös kuuriluontoisesti esimerkiksi talven tai kesän jälkeen – tai aina, kun ihosi tarvitsee ekstrahoitoa. Iho voi tarvita erilaista seerumia eri vuodenaikoina ja erilaisissa elämäntilanteissa.

Lumene FI
Lumene FI

Miksi seerumia kannattaa käyttää?

  • Seerumi sisältää tehokkaita aktiiviraaka-aineita ja imeytyy hyvin ihoon, joten ihosi saa tehokasta hoitoa. Seerumit sisältävät tehoaineita tiivistetyssä muodossa.

  • Seerumi auttaa kasvovoidetta imeytymään paremmin ihoon ja tehostaa voiteen vaikutusta. Tehotiiviste voi myös vähentää kasvovoiteen määrän tarvetta, jolloin voide kestää käytössä pidempään.

  • Seerumi helpottaa iho-ongelmien hoitoa: kun valitset kulloinkin juuri tarpeeseesi sopivan seerumin, sinun ei tarvitse vaihtaa koko ihonhoitorutiinia. Seerumi onkin helppo tapa tuoda lisätehoja ihonhoitoon tarpeen mukaan.
Lumene FI

Miten seerumia kannattaa käyttää?

  • Käytä seerumia aamulla ja/tai illalla. Voit myös käyttää aamulla yhtä ja illalla toista seerumia, sillä iho voi kaivata erilaista hoitoa päivällä ja yöllä.

  • Annostele seerumi pakkauksesta kämmenelle ja levitä se puhtain käsin puhtaalle iholle puhdistuksen, kasvoveden, hoitonesteen ja silmänympärysvoiteen jälkeen, ennen päivä- tai yövoidetta.

  • Voit levittää seerumin kasvoille joko sivelevällä tai kevyesti painelevalla tekniikalla. Tärkeintä on, että tuote levittyy iholle kauttaaltaan tasaisesti ja imeytyy hyvin. Muista myös kaula!

  • Noudata seerumin ohjetta myös sen soveltuvuudesta silmänympärysiholle. Osa tuotteista voi sisältää ainesosia, jotka voivat ärsyttää etenkin herkkiä silmiä.

  • Levitä seerumin päälle päivä- tai yövoide. Se lukitsee seerumin tehon ihoon, kosteuttaa, suojaa ja ehkäisee ihoon viedyn kosteuden haihtumista. Muista, että seerumin ansiosta saatat tarvita voidetta kerralla vähemmän kuin silloin, jos käytät pelkästään voidetta.

Vinkki!  Seerumi sopii myös esimerkiksi apuriksi gua sha -hierontaan. Sopivan seerumimäärän ihollegua sha -rullailun alle löydät kokeilemalla: iho ei saa olla liian liukas muttei myöskään liian kuiva, jotta gua sha -kiven ja ihon väliin syntyy sopivasti kitkaa. Hieronnan jälkeen voit levittää iholle voiteen.

How to use a Serum

Kokeile näitä

Nordic Hydra [Lähde] Aqua Serum

Tehokosteuttava seerumi sisältää kosteuttavaa pohjoista luomu koivunmahlaa, kosteutta sitovaa pohjoista levää, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä täyteläistävää hyaluronihappoa. Se kosteuttaa tehokkaasti epidermiksen syvimpiäkin kerroksia. Kliinisesti testattu välitön ja pitkäkestoinen kosteutusvaikutus jopa 72 tunnin ajan. Jatkuva käyttö parantaa tuloksia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osta nyt

Nordic-C [Valo] Glow Boost Essence

Kirkastava hyaluronitiiviste virkistää, heleyttää ja kosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta sileämmän ja hehkuvamman näköisen. Seerumi sisältää ainutlaatuisen kirkastavan yhdistelmän antioksidanttipitoisen pohjoisen lakan marjauutetta ja C-vitamiinia sekä pohjoista lähdevettä ja kahden tyyppistä hyaluronihappoa, jotka antavat välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta. Tehokas seerumi auttaa tehostamaan ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä ja heleämmältä. Vegaaninen koostumus sisältää sivuvirroista saatavia ja luonnosta käsin poimittuja raaka-aineita.

Osta nyt

Nordic Bloom [Lumo] Moisturizing V-Shape Serum

Pikakaunistava seerumi napakoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa jättäen sille kauniin hehkun. Auttaa häivyttämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä ja tekemään ihosta kiinteämmän näköisen jatkuvassa käytössä. Heleyttävä, kevyt koostumus auttaa kaunistamaan kasvonpiirteiden ulkonäköä. Sisältää innovatiivista pohjoisten marjojen pre-retinoli-yhdistettä, runsaasti kversetiiniä sisältävää patentoitua pohjoista puolukkauutetta sekä täyteläisyyttä lisäävää pohjoista leväuutetta.

Osta nyt

Nordic Bloom Vitality [Lumo] Anti-wrinkle & Revitalize Oil Serum

Öljyseerumi elvyttää välittömästi ikääntynyttä ja kuivaa ihoa sekä auttaa häivyttämään edenneitä ikääntymisen merkkejä: ryppyjä, sameutta, kuivuutta ja täyteläisyyden vähentymistä. Hemmotteleva, pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävä öljyseerumi hoitaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Osta nyt

Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Oleo-Serum

Öljyseerumi hoitaa herkkää ja kuivaa ihoa antaen välittömästi helpotuksen kiristävään kuivuuden tunteeseen. Rahoittavia mustikka- ja kauraöljyjä, kosteuttavaa betaiinia ja keramideja sisältävä tehohoito antaa intensiivisen ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Seerumi auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja vähentää kuivuuden aiheuttamaa punaisuutta. Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty vegaaninen ja hajusteeton seerumi sopii kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.

Osta nyt
Lumene FI
Lumene FI

Nordic Ageless [Ajaton] Radiant Youth Pressed Serum

Tiivistetyssä seerumissa yhdistyvät seerumin tehokkuus ja voiteen suojaavuus ja miellyttävyys. Tämä kimmoisa, geelimäinen koostumus muuttuu ilmavan kevyeksi ja silkkiseksi. Se hoitaa sameaa ja elinvoimaisuutensa menettänyttä ihoa. Suojaava puolukan kantasolu-uute, kirkastava fermentoitu lakka, rauhoittava pohjoinen kanerva ja iho ystävällinen pohjoinen lähdevesi antavat luonnollisen tehon tälle seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmälle, joka sopii erinomaisesti ikääntyvälle iholle.

Osta nyt

Muuta luettavaa