Ingredients | Raaka-aineet

Ainutlaatuinen pre-retinoliyhdiste on kasviperäinen vaihtoehto retinolille

The unique pre-retinol complex is a gentle alternative for retinol
The unique pre-retinol complex is a gentle alternative for retinol

LUMENEn uniikki pohjoisten marjojen pre-retinoliyhdiste auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Tämä retinolin esiaste on kasviperäinen vaihtoehto synteettiselle retinolille. Iholle hellävarainen pre-retinoliyhdiste saadaan käsin poimituista luomutyrnimarjoista ja pohjoisesta lakasta.

Lumene FI
Lumene FI

Uusi tapa vähentää ikääntymisen merkkejä – kokeile hellää pre-retinolia

Ainutlaatuinen pre-retinoliyhdiste sisältää käsin poimittua luomutyrniä ja villinä kasvanutta pohjoista lakkaa. Tunnistat yhdisteen Lumenen tuotteiden raaka-ainelistalta nimellä: Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil).

Sekä tyrninmarjaöljy että lakansiemenöljy sisältävät runsaasti beetakaroteenia. LUMENEn pre-retinoliyhdisteessä on kolme kertaa enemmän beetakaroteenia kuin porkkanassa. Tutkimusten mukaan beetakaroteeni muuntuu ihon epidermiksellä retinyyliestereiksi, joilla on retinolin kaltaisia vaikutuksia ihoon.

Lumene FI
Lumene FI
Lumene FI
Lumene FI

A-vitamiini on ihonhoidossa pitkään käytetty aktiiviaine. A-vitamiinista käytetään kosmetiikassa eri muotoja, kuten retinolia, retinoiinihappoa, retinyylipalmitaattia ja retinyyliesteriä. A-vitamiinin tehokas muoto retinoli auttaa lisäämään ihon kollageenituotantoa ja siten vahvistamaan ihoa ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Retinoli auttaa myös supistamaan ihohuokosia, tasapainottamaan talintuotantoa ja häivyttämään pigmenttiläiskiä. Retinoli voi kuitenkin ärsyttää ihoa, eikä siksi sovi kaikille.

Hellävaraiset, kasviperäiset retinolin kaltaiset ainesosat ovat olleet viime vuosina iso honhoitotrendi. LUMENEn uniikki, kasviperäinen pohjoisten marjojen pre-retinoli vastaa tähän trendiin ja on hellävarainen, pohjoismainen ja vegaaninen vaihtoehto synteettiselle retinolille.

Lyhyesti, näin pre-retinoli hoitaa ihoasi:

  1. Auttaa häivyttämään ryppyjä. Pre-retinoliyhdiste auttaa vähentämään juonteiden ja pikkuryppyjen näkymistä iholla.
  2. Auttaa tasoittamaan ihon tekstuuria ja parantamaan ihonsävyä. Kuten retinoli, myös pre-retinoliyhdiste auttaa säännöllisesti käytettynä parantamaan ihon rakennetta ja tasoittamaan sen pintaa.

Muuta luettavaa