Skincare | Ihonhoito

Lumoudu kasvoöljystä – 4 ihanaa tapaa käyttää

4 Ways to Use Berry Pre-Retinol Facial Oil
4 Ways to Use Berry Pre-Retinol Facial Oil

Kosmetiikan kiertotalouden ja sivuvirtojen hyödyntämisen pioneeri LUMENE on kehittänyt ikääntyvälle iholle ylellisen Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljyn, joka sopii kaikille ihotyypeille. Nuorekkuuden palauttava vegaaninen tuote on valmistettu 98-prosenttisesti sivuvirroista kehitetyistä ja 99-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevista raaka-aineista. Yhdessä ne hoitavat ihoa tehokkaasti, pehmentävät ryppyjen ulkonäköä ja palauttavat ihon nuorekkaan hehkun.

Lumene FI
Lumene FI

4 tapaa käyttää kasvoöljyä

Vinkki 1

Ota osaksi ihonhoitorutiinia

Puhdista iho, levitä iholle seerumi ja kosteusvoide ja lisää sitten iholle muutama pisara Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljyä. Painele öljy aamulla iholle ennen aurinkosuojatuotetta.

Voit käyttää kasvoöljyä myös vain iltaisin, jos se sopii rutiiniisi paremmin. Annostele kasvoöljy pipetillä kädelle, ei siis suoraan kasvoille. Kun pipetti ei kosketa ihoa, pulloon ei päädy iholta bakteereja. Kämmenen kautta öljyä on myös helpompi annostella riittävän pieni määrä kerralla.

Lumene FI
Lumene FI

Vinkki 2

Tehosta ihonhoitoa

Voit myös sekoittaa Pre-retinoli kasvoöljyä päivä- tai yövoiteeseen, jolloin saat entistä ravitsevamman hoidon. Ota voidetta kämmenelle, pudota siihen 1–2 pisaraa öljyä ja sekoita sormella. Levitä tämä erityisen hoitava sekoitus puhdistetuille kasvoille ja kaulalle.

Kasvoöljy sisältää LUMENEn kehittämää pohjoisten marjojen pre-retinoliyhdistettä. Uniikki yhdiste on kasvipohjainen hellä vaihtoehto retinolille. Pohjoisten marjojen pre-retinoliyhdiste auttaa vähentämään ihojuonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantamaan ihon väriä ja tasaisuutta.

Vinkki 3

Heleytä meikkiä

Jos ihosi on kuiva, voit käyttää Pre-retinoli kasvoöljyä myös apuna heleän meikkipohjan luomiseen. Painele pisara tai kaksi öljyä iholle – etenkin poskipäille – juuri ennen meikkivoiteen levittämistä tai sekoita öljytippa meikkivoiteeseen kämmenselällä ja levitä kasvoille. Öljy tuo iholle kaunista hehkua ja saa sen näyttämään hoidetulta ja tasaisemmalta.

Kasvoöljy sisältää skvalaania, joka on kevyt, ihoa täyteläistävä hoitava öljy. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään sen kiinteyden ja kimmoisuuden. Lisäksi skvalaani tuo iholle luontaista hehkua.

Vinkki 4

Hemmottele hieronnalla

Pre-retinoli kasvoöljyn koostumus sopii erinomaisesti myös kasvohierontaan, joka on ihana aamu- tai iltarutiini. Voit käyttää hieronnassa apuna gua sha -lastaa, -lusikkaa tai -rullaa tai kasvoimukuppeja tai hieroa ihoa käsin. Aloita parilla pisaralla ja lisää tuotetta tarvittaessa. Öljy vähentää kitkaa ihon pinnalla eli saa välineet tai sormet liukumaan paremmin ja helpottaa siten hierontaa. Samalla hoitava öljy imeytyy hyvin ihoon hieronnan vaikutuksesta.

Kasvoöljyssä on myös pohjoisen puolukan siemenöljyä, jonka omega-3-rasvahapot, kasvisterolit ja antioksidantit tukevat ihon kosteustasapainoa ja auttavat tasoittamaan ihon sävyä.

Tiesitkö?

LUMENEN kehittämässä pohjoisten marjojen pre-retinoliyhdisteessä on tyrninmarjaöljyä ja lakansiemenöljyä, jotka sisältävät runsaasti β-karoteenia. Tutkimukset osoittavat, että β-karoteeni muuntuu ihon uloimmassa kerroksessa epidermiksessä retinyyliestereiksi, joilla on retinolin kaltaisia vaikutuksia. LUMENEN kehittämä yhdiste sisältää kolme kertaa enemmän β-karoteenia kuin porkkana.

Kokeile!

Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljy

Vegaaninen kasvoöljy hoitaa ihoa tehokkaasti, pehmentää ryppyjen ulkonäköä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Pre-retinoli kasvoöljy sisältää arvokkaita öljyjä käsin poimituista pohjoisesta lakasta, tyrnistä ja puolukasta sekä hoitavaa skvalaania, joka tekee koostumuksesta kevyen mutta hoitavan. Kasvoöljy sisältää 99-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita ja 98-prosenttisesti sivuvirroista kehitettyjä raaka-aineita. Pullo on valmistettu osin kierrätyslasista. Kehitetty ja valmistettu Espoossa.

Muuta luettavaa