Makeup | Meikit

4 helppoa askelta raikkaan hehkuvaan meikkipohjaan

​​Meikkipohja kannattaa kiinnittää laadukkailla tuotteilla, jotta se kestää raikkaan luonnollisena mahdollisimman pitkään. Lue alta, kuinka luot Invisible Illumination -tuotteilla kauniin raikkaan ja heleän ”no-makeup”-meikkilookin
4 steps for glowing & hydrated makeup base
4 steps for glowing & hydrated makeup base

Näin luot kasteenraikkaan ja heleän "no-makeup" -meikkilookin.

Invisible Illumination

1. Lue heleä, tasainen ja kosteutettu pohja

Invisible Illumination Dewy Glow Geelimäinen meikinpohjustaja silottaa ja kosteuttaa antaen iholle kasteenraikkaan hehkun. Meikki levittyy iholle kauniisti ja kestää raikkaana ja kauniina koko päivän. Kirkastavaa pohjoista horsmaa, kosteuttavaa pohjoista levää ja pohjoista lähdevettä sisältävä raikas geelikoostumus sulautuu iholle kevyen seerumin tavoin jättäen ihon virkistyneen ja kimmoisan tuntuiseksi. Se kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia auttaen tekemään ihosta sileämmän ja heleämmän näköisen.

Invisible Illumination

2. Tasoita ihonsävyä

LUMENEn rakastettu Sävyseerumi yhdistää ihonhoidon ja meikin ennennäkemättömällä tavalla: miellyttävältä hoitotuotteelta tuntuva seerumi antaa luonnollisen lopputuloksen ja korostaa kasvojasi säteilevällä hehkulla. Sävyseerumissa on kevyesti peittävä lopputulos, joka antaa oman ihon sävyn kuultaa kauniisti läpi. Halutessasi tuotetta kerrostamalla saat hieman peittävämmän lopputuloksen. Pohjoista lähdevettä, pohjoisen lakan siemenuutetta ja valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä ilmavan kevyt koostumus kosteuttaa ja heleyttää ihoa ja saa sen näyttämään tasaisemman sävyiseltä ja säteilevämmältä.

Invisible Illumination

3. Korosta ja maksimoi luonnollinen hehku

Kevyen nestemäisillä Valo-, Hehku- ja Poskipunapisaroilla korostat helposti kasvojasi ja tuot niille välitöntä heleyttä. Ravista huolellisesti ennen käyttöä, annostele pipetistä muutama pieni pisara tuotetta kämmenellesi ja levitä joko siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Instant Illuminizer -valopisaroilla korostat ja maksimoit kuulaan hehkun kasvoillasi, Liquid Bronzer -hehkupisarat tuovat ihollesi hetkessä lämmintä auringon hehkua ja Liquid Blush-poskipunapisarat loihtivat poskipäillesi terveen värin. Yhdistele ja kerrosta mielesi mukaan.

Invisible Illumination

4. Kiinnitä meikki ja pidennä sen kestoa

Viimeistele meikki uudella Dewy Glow Kosteuttavalla meikinkiinnityssuihkeella, joka kiinnittää meikin pitkäkestoisesti ja antaa iholle kasteenraikkaan hehkun. Kirkastavaa pohjoista horsmaa, kosteuttavaa pohjoista levää ja pohjoista lähdevettä sisältävä äärimmäisen hienojakoinen koostumus antaa iholle välittömästi raikasta kosteutusta. Monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi meikkauksen jälkeen tai koska tahansa päivän aikana, kun kaipaat ihollesi kosteutusta ja hehkua. Halutessasi voit käyttää suihketta myös meikin alla pohjustuksena. Suihkuta kasvoille 20-30 cm etäisyydeltä 2-4 kertaa pitäen silmät suljettuina.

Kaikki Invisible Illumination -tuotteet ovat vegaanisia ja valmistettu Suomessa, LUMENEn tehtaalla Espoossa.

Invisible Illumination

Invisible Illumination

Ihoa hoitavat meikit

Valmiina hehkumaan! Tutustu Invisible Illumination -tuotesarjamme heleyttäviin suosikkeihin.

Tutustu
Lumene FI
Lumene FI

Similar stories